Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işarettir.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek bir akrabadan hata görüleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bitkinin çiçek açtığını görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitkinin büyüdüğünü görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, ele güne muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitkinin solduğunu görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Rüyada bitkin olmak şöhret ve hayır getireceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Rüyada bitkinin görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birini bitkin görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments