Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitkin olmak

Rüyada bitkin olmak

Rüyada bitkin olmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, giderlerin artış göstereceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada bitkin olmak gördüyseniz:

  • Özel bir kişiye yapacağınız ziyaret ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada bitkinin çiçek açtığını görmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, çok kötü günler göreceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bitkinin büyüdüğünü görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bitkinin görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada bitkinin solduğunu görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada birini bitkin görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada bitkin olmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments