Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitkinin görmek

Rüyada bitkinin görmek

Rüyada bitkinin görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, yeniden bir araya geleceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada bitkinin gördüyseniz:

  • Sizi kimse yolunuzdan alıkoyamayacak.

Rüyada bitkinin solduğunu görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek yanlış bir karar verileceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bitkinin büyüdüğünü görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, üzüntülerinin son bulacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işaret eder.

Rüyada bitkinin çiçek açtığını görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini bitkin görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bitkinin görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bitkin olmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, manevi olarak da yıpranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments