Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini bitkin görmek

Rüyada birini bitkin görmek

Rüyada birini bitkin görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına rivayet eder.

Rüyada birini bitkin gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Rüyada birini bitkin görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, işlerin de yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek zaaflarına kapılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine işaret eder.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek sıkıntılardan kurtulmaya, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bitkinin solduğunu görmek unvan sahibi olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bitkinin çiçek açtığını görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bitkinin görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bitkin olmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret eder.

Rüyada bitkinin büyüdüğünü görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments