Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitkinin büyüdüğünü görmek

Rüyada bitkinin büyüdüğünü görmek

Rüyada bitkinin büyüdüğünü görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada bitkinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütme, anlamsız hayallerin peşinde koşma veya bir rekabet ortamını iyice germe eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada bitkinin büyüdüğünü görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bitkin olmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, önemli bir makama terfi alacağına inanılır.

Rüyada bitkinin çiçek açtığını görmek tecrübelerini aktaracağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bitkinin solduğunu görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine inanılır.

Rüyada bitkinin görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini bitkin görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments