Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek

Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek

Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, sorunlarından kurtulacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bitkinin filizlendiğini gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı iyi planlamalısınız.

Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine inanılır.

Rüyada bitkinin görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada birini bitkin görmek karşılıksız bırakmayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bitkinin çiçek açtığını görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bitkin olmak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalettir.

Rüyada bitkinin büyüdüğünü görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitkinin solduğunu görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments