Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitkinin solduğunu görmek

Rüyada bitkinin solduğunu görmek

Rüyada bitkinin solduğunu görmek günah işleyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bitkinin solduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Rüyada bitkinin solduğunu görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçeklerin solduğunu görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada çiçeğin solduğunu görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gülün solduğunu görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, bazı ortak işlere gireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada bitkin olmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bitkinin çiçek açtığını görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bitkinin büyüdüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments