Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitişik parmak görmek

Rüyada bitişik parmak görmek

Rüyada bitişik parmak görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bitişik parmak gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Rüyada bitişik parmak görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine tabir olunur.

Rüyada parmakları bitişik görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, kötü yönde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarını bitişik görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada bitişik evler görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, endişelerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada bitişik kaş görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kaşları bitişik görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına rivayet eder.

Rüyada parmağımda alyans görmek bunun için her gün şükredeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına işaret etmektedir.

Rüyada parmağında tek taş görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments