Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarını bitişik görmek

Rüyada kaşlarını bitişik görmek

Rüyada kaşlarını bitişik görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kötü gününden de geri duracağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, rütbesinin artacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, işinin aksayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada kaşlarını bitişik gördüyseniz:

  • Sizde var olan girişimcilik ruhunuzu tekrar harekete geçirin.

Rüyada kaşlarını bitişik görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşları bitişik görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kimden akıl soracağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet eder.

Rüyada bitişik kaş görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bitişik parmak görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, gitmediği yerlere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakları bitişik görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalettir.

Rüyada bitişik evler görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuaförde kaş aldırmak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaş kılı görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments