Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitişik evler görmek

Rüyada bitişik evler görmek

Rüyada bitişik evler görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bitişik evler gördüyseniz:

  • Olayları incelemeye almak yerine, karşı tarafı dikkatle dinlemeniz daha doğru olabilir.

Rüyada bitişik evler görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada bitişik kaş görmek çok büyük üzüntü duyacağına, rahat yaşayacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bitişik parmak görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada parmakları bitişik görmek sevilen bir kişi olunacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşları bitişik görmek başarıya ve zafere doymayacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına yorulur.

Rüyada kaşlarını bitişik görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi eskimiş görmek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada bakım evi görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kazancının epey düşeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments