Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında tek taş görmek

Rüyada parmağında tek taş görmek

Rüyada parmağında tek taş görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, güven kaybına uğrayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, gönlünün rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada parmağında tek taş gördüyseniz:

  • Daha önceden yaptığınız yatırım ya da çalışmalarınızın karşılığını almak üzeresiniz.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına inanılır.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak böylece kendine güveneceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret eder.

Rüyada parmağında tek taş görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmakta tek taş yüzük görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sorunları başarıyla çözmeye rivayet etmektedir.

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret eder.

Rüyada tek taş takıldığını görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada pırlanta tek taş görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments