Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakları bitişik görmek

Rüyada parmakları bitişik görmek

Rüyada parmakları bitişik görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, inancını bir kenara atacağına işarettir.

Rüyada parmakları bitişik gördüyseniz:

  • Aktiviteye geçmenizde fayda var.

Rüyada bitişik parmak görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmakları bitişik görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada bitişik evler görmek zafer elde edileceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kaşlarını bitişik görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kaşları bitişik görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bitişik kaş görmek strese gireceğine, gergin olacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada baş parmakta yara görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments