Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitişik kaş görmek

Rüyada bitişik kaş görmek

Rüyada bitişik kaş görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bilakis malının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada bitişik kaş gördüyseniz:

  • Göz kamaştırıyorsunuz, sahnedesiniz veya herkes sizinle birlikte iş yapabilmek veya görünebilmek için sıraya giriyor olabilir.

Rüyada kaşlarını bitişik görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Rüyada bitişik kaş görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada kaşları bitişik görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada parmakları bitişik görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, istenmeyen olayların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bitişik parmak görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, örnek insan olacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada bitişik evler görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına delalet eder.

Rüyada kaşının olmadığını görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek uzun süre işsizlik çekeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments