Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba alıp satmak

Rüyada araba alıp satmak

Rüyada araba alıp satmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına alamet eder.

Rüyada araba alıp satmak gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz veya sizden gizleniyor olabilecek bilgileri ya da olayları araştırmanız gerekiyor.

Rüyada araba alıp satmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada ev alıp satmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, ilişkiye huzurun geleceğine işarettir.

Rüyada buğday alıp satmak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına inanılır.

Rüyada arsa alıp satmak kederden ve stresten kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın alıp satmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada alıp satmak büyük paralara sahip olacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada araba almaya karar vermek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada araba alıp gezmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments