Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alıp satmak

Rüyada alıp satmak

Rüyada alıp satmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, zor durumların sona ereceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada alıp satmak gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Rüyada altın alıp satmak çözümlere kavuşacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada ev alıp satmak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına yorulur.

Rüyada buğday alıp satmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba alıp satmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada alıp satmak kazanılan paranın artacağına, şansının geri döneceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine inanılır.

Rüyada arsa alıp satmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, yaşama sevincine kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işarettir.

Rüyada almanyayı görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments