Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bit ilacı görmek

Rüyada bit ilacı görmek

Rüyada bit ilacı görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, mevkie edineceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bit ilacı gördüyseniz:

  • Maddi, ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerde hareketlilik var.

Rüyada bit ilacı görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, işlerin eski haline döneceğine delalettir.

Rüyada bit ilacı sürmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşından ilaç almak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, hayra ve esenliğe, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine ilaç vermek ticaretinin hızlanacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada ilaç içen birini görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, birçok ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada ilac vermek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada doktordan ilaç almak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, bolluk içinde yaşayacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ilaç verdiğini görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments