Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma saklanmak

Rüyada kuma saklanmak

Rüyada kuma saklanmak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, şöhretli biri olunacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, birikim yapılacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kuma saklanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada kuma saklanmak özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kuma gömmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kuma düşmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kuma tırmanmak geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ayaklarını kuma görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne kuma getirmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuma isim yazmak rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, çok güzel adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada kuma uzanmak sorunların büyük darbeler vuracağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments