Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçıp saklandığını görmek

Rüyada kaçıp saklandığını görmek

Rüyada kaçıp saklandığını görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların baş göstereceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kaçıp saklandığını gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Rüyada kaçtığını saklandığını görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada kaçıp saklandığını görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, ruhen güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada kaçıp saklanmak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Rüyada bir hayvandan saklanmak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada katilden saklanmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle saklanmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Rüyada dolap arkasına saklanmak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, verilen kararların geri çekileceğine rivayet eder.

Rüyada çukurda saklanmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments