Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin saklandığını görmek

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, düşmanlarını alt edeceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin saklandığını gördüyseniz:

  • Durum ne olursa olsun kendinizi tutmayı bilmelisiniz.

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden saklanmak geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle saklanmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliden saklanmak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada savaştan saklanmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolaba saklandığını görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada saklanmak kaçmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanından saklanmak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments