Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşey saklamak

Rüyada birşey saklamak

Rüyada birşey saklamak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iflas edeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, fenalıkta bulunmaya yorulur.

Rüyada birşey saklamak gördüyseniz:

  • Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

Rüyada ölen birini saklamak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada birini saklamak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanı saklamak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada suçluyu saklamak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, birlikteliğe başlayacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada şarap saklamak sağlıklı ve zinde olacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi saklamak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sigara paketi saklamak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elmas saklamak zor bir durumun üstesinden gelmeye, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments