Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas saklamak

Rüyada elmas saklamak

Rüyada elmas saklamak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada elmas saklamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada elmas saklamak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işaret eder.

Rüyada elmas hediye almak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Rüyada elmas görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalettir.

Rüyada denizden elmas toplamak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Rüyada elmas taşlı yüzük görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, çaresizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elmas madeni görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden elmas almak gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada elmas yüzük taktığını görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments