Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt katta ev görmek

Rüyada alt katta ev görmek

Rüyada alt katta ev görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada alt katta ev gördüyseniz:

  • Bazı önemli konulara gereken dikkati vermediğinizi fark edebilirsiniz.

Rüyada alt katta ev görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine alamet eder.

Rüyada alt katta oturmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada alt kata taşınmak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret eder.

Rüyada alt kata inmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, tartışmaların sonlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kendisini ona adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki katlı bir ev görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada iki katlı yeni ev görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments