Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki katlı bir ev görmek

Rüyada iki katlı bir ev görmek

Rüyada iki katlı bir ev görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki katlı bir ev gördüyseniz:

  • Keskin hareketlerden veya hamlelerden kaçınmalısınız.

Rüyada zemin kat ev görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, arabuluculuk yapılacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işarettir.

Rüyada kat kat ev görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç katlı ev almak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada beş katlı ev görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katta ev almak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada katlı ev görmek başına türlü belalar geleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek katlı eski ev görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments