Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmemek

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmemek

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmemek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kendi işinin sahibi olacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmemek gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, düzenleme veya anlaşmalarda sabrınız zorlanıyor olabilir.

Rüyada arabayla uçurumdan suya düşmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Rüyada kamyonla uçurumdan düşmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan düşmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, günahlara yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada arabadan uçurumdan düşmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba uçurumdan düşmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek başarılarının artacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments