Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin uçurumdan düşmek

Rüyada birinin uçurumdan düşmek

Rüyada birinin uçurumdan düşmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, parasız kalmaya, para kazanmaya başlayacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kafasının boşalacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan düşmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kudret sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan arabayla düşmek hasret çekenlerin buluşacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir uçurumdan düşmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmemek günahlarına tövbe edeceğine, tecrübe sahibi olacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan düşmek üzere olmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments