Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle şarap içmek

Rüyada biriyle şarap içmek

Rüyada biriyle şarap içmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, makam sahibi olacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, gönlünün ferahlayacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle şarap içmek gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada ekşi şarap içmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı şarap içmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişeden şarap içmek hayıflanacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle kırmızı şarap içmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada gül şarabı içmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm şarabı içmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yükünün azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments