Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişeden şarap içmek

Rüyada şişeden şarap içmek

Rüyada şişeden şarap içmek çok mutlu edeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada şişeden şarap içmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara çekilebilir, karşıt görüşlü kişilerle yüzyüze getirilmeye çalışılabilirsiniz.

Rüyada şişeden şarap içmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada bir şişe şarap içmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, zenginleşeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada şişeyle şarap içmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret eder.

Rüyada şarap şişesi kırmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şarap şişesi almak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş şarap şişesi görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet eder.

Rüyada şarap şişesi görmek müşterilerinin çoğalacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, büyük emekler vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada şarap şişeleri görmek prestij kaybı yaşanacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments