Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı şarap içmek

Rüyada tatlı şarap içmek

Rüyada tatlı şarap içmek bağının ve bahçesinin de artacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı şarap içmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu hala dikkat gerektiriyor olabilir.

Rüyada tatlı kırmızı şarap içmek zor zamanlar geçirileceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada tatlı şarap içmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulur.

Rüyada kırmızı tatlı şarap içmek hasret ve özlem gidereceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilmeden şarap içmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle şarap içmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments