Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapanmaya karar vermek

Rüyada kapanmaya karar vermek

Rüyada kapanmaya karar vermek sorunların çabucak atlatılacağına, o işten ekmek yiyeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kapanmaya karar vermek gördüyseniz:

  • Belli tekliflerde bulunmadan önce gereken hazırlıkları yapmanız gerekiyor.

Rüyada kapanmaya karar vermek iyilik görüleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada araba almaya karar vermek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boşanmaya karar vermek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada evlenme kararı almak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına delalet eder.

Rüyada yüzü kararmış görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada namaz kılmaya karar vermek sadece kendisini düşüneceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, umutlarının da tükeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments