Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kararmış muz görmek

Rüyada kararmış muz görmek

Rüyada kararmış muz görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada kararmış muz gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada kararmış muz görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlenmeye karar vermek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına alamet eder.

Rüyada evlilik kararı almak gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Rüyada bebek yapmaya karar vermek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kararmış görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü kararmış görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizi kararmış görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada biriyle evlenme kararı almak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments