Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin kararmasını görmek

Rüyada elinin kararmasını görmek

Rüyada elinin kararmasını görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, saygınlığını yitireceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinin kararmasını gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Rüyada elinin kararmasını görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinden ayrılmaya karar vermek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü kararmış görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada kararmış yüz görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine inanılır.

Rüyada evlenmeye karar vermek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada bebek aldırmaya karar vermek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, daha fazla yakınlaşacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek yapmaya karar vermek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments