Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle top oynamak

Rüyada birisiyle top oynamak

Rüyada birisiyle top oynamak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, onunla yaşamını birleştireceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle top oynamak gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Rüyada sevdiğinle top oynamak yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle top oynamak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, geleceğine bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada okulda top oynamak hayıflanacağına, güvenini sarsacağına, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada halı sahada top oynamak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine işarettir.

Rüyada topla oynamak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarla top oynamak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada top oynamak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada top oynamak gol atmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments