Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle top oynamak

Rüyada sevdiğinle top oynamak

Rüyada sevdiğinle top oynamak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, yalan söyleyeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, işinde en iyisi olacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle top oynamak gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada sevdiğinle top oynamak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle top oynamak işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında top oynamak bazı konser etkinliklerine katılacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada iyi top oynamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta top oynamak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla top oynamak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarıyla top oynamak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, iyi hissedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda top oynamak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments