Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda top oynamak

Rüyada okulda top oynamak

Rüyada okulda top oynamak büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda top oynamak gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkileri kuvvetlendirici çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Rüyada okulda top oynamak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle top oynamak yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada top oynamak ve gol atmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada elle top oynamak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada top oynamak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yakar top oynamak keyfinin ve moralinin kaçacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada çamurda top oynamak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada sahada top oynamak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, aylık gelirinin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments