Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top oynamak

Rüyada top oynamak

Rüyada top oynamak kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulur.

Rüyada top oynamak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olan iş birliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta top oynamak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakan top oynamak işlerinin daha kötüye gideceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet eder.

Rüyada birisiyle top oynamak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle top oynamak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karpuzla top oynamak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada çamurda top oynamak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada top oynamak ve gol atmak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments