Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle savaşmak

Rüyada birisiyle savaşmak

Rüyada birisiyle savaşmak yaşam şartlarının düzeleceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet eder.

Rüyada birisiyle savaşmak gördüyseniz:

  • Denenmiş, alışılmış, gerçekçi görünen veya çoktan biçimlendirilmiş olaylar, işler veya girişimler işe yaramıyorsa, daha farklı şeylere açık olmanın zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada kılıçla savaşmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına yorulur.

Rüyada teröristle savaşmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, üzüntü duyacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada şeytan savaşmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya alamet eder.

Rüyada kaplanla savaşmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet eder.

Rüyada örümcekle savaşmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cephede savaşmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, kırılan kalbin onarılacağına delalet eder.

Rüyada şeytanla savaşmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada kurtla savaşmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments