Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cephede savaşmak

Rüyada cephede savaşmak

Rüyada cephede savaşmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine delalettir.

Rüyada cephede savaşmak gördüyseniz:

  • Sigorta sayılabilecek garantileriniz olmasa da, mantıklı ölçüde ilerleme zamanı.Hırslı çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada cephede savaşmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet eder.

Rüyada cephe görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cephede olmak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, rızkın kesilmeyeceğine, kazancının çok düşeceğine işarettir.

Rüyada domuzla savaşmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada böceklerle savaşmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, meşakkate düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlarla savaşmak önemli işler yapacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanla savaşmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada uhud savaşında savaşmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments