Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtla savaşmak

Rüyada kurtla savaşmak

Rüyada kurtla savaşmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, durgunlaşacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kurtla savaşmak gördüyseniz:

  • İşinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kurtla savaşmak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına alamet eder.

Rüyada kurtlarla savaşmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada zombilerle savaşmak itibar edineceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada cephede savaşmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada maymunla savaşmak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine inanılır.

Rüyada şeytanla savaşmak maddi imkanlarının çoğalacağına, büyük bir yenilgi alacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada canavarla savaşmak hayatının kötüleşmeye başlayacağına, içini açmaya karar vereceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada robotlarla savaşmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments