Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröristle savaşmak

Rüyada teröristle savaşmak

Rüyada teröristle savaşmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine alamet eder.

Rüyada teröristle savaşmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Rüyada teröristle savaşmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada teröristlerle savaşmak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada teröristin öldüğünü görmek sevdiğini söyleyeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada teröristlerle çatışmaya görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada teröriste ateş etmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulur.

Rüyada bayan terörist görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet eder.

Rüyada terörist asker çatışması görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada teröriste esir düşmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çaresiz kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments