Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcekle savaşmak

Rüyada örümcekle savaşmak

Rüyada örümcekle savaşmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada örümcekle savaşmak gördüyseniz:

  • Edindiğiniz bilgiler veya elinize geçen haberler bazı konularda yapacağınız değişikliklerde etkili olabilir.

Rüyada örümcekle savaşmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, insanlar arasında yüceleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına tabir olunur.

Rüyada firavunla savaşmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, hastaysa şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada müslümanlık için savaşmak yaşanan kötü anıların silineceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada at üstünde savaşmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada yılanlarla savaşmak kurulu düzeni olacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet eder.

Rüyada cephede savaşmak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cinle savaşmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada savaşmak öldürmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments