Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplanla savaşmak

Rüyada kaplanla savaşmak

Rüyada kaplanla savaşmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, büyük sorunların yaşanacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, o masumların bedduasını alacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine alamet eder.

Rüyada kaplanla savaşmak gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi elde etmek için bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kaplanla savaşmak kötü bir duruma düşürüleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada asker olup savaşmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, şen kahkahalar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birileriyle savaşmak hep dinç ve genç kalacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada cinlerle savaşmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, arzularının yerine geleceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaşmak adam öldürmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine alamet eder.

Rüyada azraille savaşmak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerde savaşmak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafirle savaşmak kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments