Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanla savaşmak

Rüyada şeytanla savaşmak

Rüyada şeytanla savaşmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, haksızlık yapmayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanla savaşmak gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Rüyada şeytanlarla savaşmak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada şeytanla savaşmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına inanılır.

Rüyada şeytan savaşmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşmak ve ölmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada silahlarla savaşmak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahsız savaşmak her zaman hakkına sahip çıkacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada cinlerle savaşmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, işinde uzmanlaşacağına işarettir.

Rüyada böceklerle savaşmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, itibar edineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments