Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle göz göze gelmek

Rüyada bir erkekle göz göze gelmek

Rüyada bir erkekle göz göze gelmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Belli konulara daha gerçekçi yaklaşmakta fayda var.

Rüyada bir erkekle göz göze gelmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkek göz göze gelmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle göz göze gelmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Rüyada kadınla göz göze gelmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz göze geldiğini görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek hayırlı terfiler alınacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret eder.

Rüyada bir kadınla göz göze gelmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments