Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görüşmek istememek

Rüyada görüşmek istememek

Rüyada görüşmek istememek özel hayatının da yolunda gideceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, işlerin artacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada görüşmek istememek gördüyseniz:

  • Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var.

Rüyada görüşmek istememek cesaret gerektiren işlere gireceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek işlerinde yenilikler yapacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, yepyeni biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle görüşmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada bayanla görüşmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş biriyle görüşmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada akrabalarla görüşmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments