Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnının terlediğini görmek

Rüyada alnının terlediğini görmek

Rüyada alnının terlediğini görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada alnının terlediğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren önemli başlıklarda bazı fikirleriniz iyice netleşmeye başlayabilir.

Rüyada alnının terlediğini görmek ruhsal olarak etkileneceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada alnı terlemek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun terlediğini görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtı terlemek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada uyurken terlemek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin terlediğini görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, eşlerinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada hamamda terlemek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuk boncuk terlemek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments