Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun terlediğini görmek

Rüyada çocuğunun terlediğini görmek

Rüyada çocuğunun terlediğini görmek darlık içine düşeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun terlediğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğunun terlediğini görmek ilim irfan sahibi olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtının terlediğini görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına inanılır.

Rüyada koşarken terlemek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin terlediğini görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalettir.

Rüyada sıcaktan terlemek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşırı terlemek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri terlemek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, çok yorulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments