Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin terlediğini görmek

Rüyada ölen kişinin terlediğini görmek

Rüyada ölen kişinin terlediğini görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişinin terlediğini gördüyseniz:

  • Sosyal olmaya özen gösterin.

Rüyada ölen kişinin terlediğini görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, aile huzurunuzun bozulacağına alamet eder.

Rüyada eşinin terlediğini görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin terlediğini görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elleri terlemek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uyurken terlemek iyi bir patron olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin terlediğini görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kötü günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada su gibi terlemek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, çok mutsuz olacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işarettir.

Rüyada koşmak terlemek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments