Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyurken terlemek

Rüyada uyurken terlemek

Rüyada uyurken terlemek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada uyurken terlemek gördüyseniz:

  • Finansal konularda planlama yapmanız gereken, belli ödemelerin veya yeni kazançların söz konusu olabileceği süreçtesiniz.

Rüyada uyurken terlemek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, aşık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamamda terlemek kazancının günden güne çok artacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada alnı terlemek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, kudret ve destek olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin terlediğini görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına inanılır.

Rüyada koşarken terlemek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sırtı terlemek karşısına iyi insanların çıkacağına, yokluk içine gireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada çok terlemek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments