Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk boncuk terlemek

Rüyada boncuk boncuk terlemek

Rüyada boncuk boncuk terlemek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, böyle işlere kalkışacağına alamet eder.

Rüyada boncuk boncuk terlemek gördüyseniz:

  • Uyumsuzluk arz edebilecek ortamlar oluşturmaktan kaçınmakta fayda var.

Rüyada boncuk boncuk terlemek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sırtı terlemek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işaret eder.

Rüyada koşup terlemek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun terlediğini görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının terlediğini görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırılsıklam terlemek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, ona emek vereceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uyurken terlemek yanlış yatırımlar yapılacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada sıcaktan terlemek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments