Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnı terlemek

Rüyada alnı terlemek

Rüyada alnı terlemek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine inanılır.

Rüyada alnı terlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler tavsiyelerinize her zamankinden fazla değer verebilirler.

Rüyada alnının terlediğini görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada alnı terlemek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına delalettir.

Rüyada yüzünün terlediğini görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin terlediğini görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin terlediğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına alamet eder.

Rüyada ölünün terlediğini görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, yanlış işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşte terlemek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments